Forsknings- og databaseudvalget

Forsknings- og databaseudvalget arbejder for at kardiologiske registre og databaser, herunder de kardiologiske kliniske kvalitetsdatabaser og Nyt Dansk Hjerteregister forankres i Dansk Cardiologisk Selskab. Udvalget skal varetage koordinering af forskningsprojekter med udgangspunkt i de kardiologiske registre og opstille kriterier, der på samme tid sikrer lige adgang til registerforskning, og monitorerer at indmeldte projekter reelt gennemføres eller alternativt videregives til andre. Udvalget kan også koordinere og initiere nationale kliniske forskningsprojekter.

 

Udvalgets formand og sekretær vælges af generalforsamlingen for 2 år ad gangen og med mulighed for genvalg 1 gang. Formanden er samtidig medlem af selskabets bestyrelse.

I forsknings‐og databaseudvalget skal sidde 4 professorer i kardiologi, en ansat ved hvert af de 4 sundhedsvidenskabelige fakulteter. Professorgruppen ved hvert universitet udpeger selv deres repræsentant (adjungerede professorer kan ikke vælges). Databaseudvalget består derudover af en repræsentant fra alle arbejdsgrupper fraset arbejdsgruppen for DRG- og koderegistrering.

mødeprogrammer
Publikationer og downloads
Vi bruger cookies for at optimere funktionaliteten af denne hjemmeside, og indsamler statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Ved at anvende hjemmesiden accepterer du denne brug af cookies i overenstemmelse med vores privatlivspolitik.
OK