Søge resultat

Screening af unge idrætsudøvere i Danmark (2010)

I forlængelse af rapporten »Screening af idrætsudøvere i Danmark – kan tilfælde af pludselig hjertedød forebygges?« fra Dansk Cardiologisk Selskab (DCS) fra 2006 ønskes udarbejdet et tillæg, som indeholder en fornyet vurdering for og imod indførelse af screening for hjertesygdom med henblik på forebyggelse af pludselig uventet hjertedød hos unge idrætsudøvere i Danmark.

Læs skrivegruppens anbefalinger og praktiske anvisninger på udredning med centrale metoder som spørgeskema, klinisk undersøgelse, EKG og ekkokardiografi med fokus på de specielle forhold man skal være opmærksom på ved undersøgelse af unge idrætsudøvere.

Rapportinfo
DCS vejledning 2010 . Nr. 3

ISBN: 978-87-92010-12-4

Forfattere:

Hanne Rasmusen, Eva Prescott, Susanne Glasius, Lars Juel Andersen, Finn Heath, Jacob Tfelt-Hansen, Søren Strange, Bo Christensen, Michael Kjær, Morten Storgaard samt Steen Abildstrøm.

Andre rapporter

Vi bruger cookies for at optimere funktionaliteten af denne hjemmeside, og indsamler statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Ved at anvende hjemmesiden accepterer du denne brug af cookies i overenstemmelse med vores privatlivspolitik.
OK