Hjerterehabilitering på danske sygehuse

"Hjerterehabilitering på danske sygehuse" er udarbejdet af netværksgruppen ”Hjerterehabilitering” under Netværk af forebyggende sygehuse i Danmark og er udgivet af:Sekretariat for Netværk af forebyggende sygehuse i Danmark, Hjerteforeningen og Dansk Cardiologisk Selskab. Publikationen er tænkt som en praktisk vejledning ved indførelse af et systematisk rehabiliteringstilbud til alle patienter med iskæmisk hjertesygdom på danske sygehuse i overensstemmelse med såvel danske som internationale retningslinjer.

Publikationen indeholder en gennemgang af evidensen for de kliniske retningslinjer samt forslag til implementering med vægten lagt på praktiske værktøjer til de forskellige behandlere, der er involverede i hjerterehabilitering på sygehusene. Der er imidlertid også lagt vægt på at beskrive forhold omkring organisering, implementering og kvalitetssikring på såvel afdelingsledelses- som sygehusledelses-niveau.

Bemærk: Denne rapport er fra 2004 og kan indeholde anbefalinger der ikke længere er aktuelle. Det anbefales at orientere sig om seneste anbefalinger i NBV.

Rapportinfo

ISBN: 87-988376-5-6

Redaktionsgruppen:

Lisbeth Jensen, oversygeplejerske, Sygehus Fyn Svendborg

Mogens Lytken Larsen, overlæge, dr.med., Århus Universitetshospital, Århus Sygehus

Lucette Meillier, projektkoordinator, Århus Amt, Sundhedsfremmeenheden

Anette Sjøl, overlæge, H:S Frederiksberg Hospital

Jørgen Videbæk, forskningschef, Hjerteforeningen

Ingrid Willaing, projektleder, MPH, Københavns Amts Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed, Amtssygehuset i Glostrup

Vi bruger cookies for at optimere funktionaliteten af denne hjemmeside, og indsamler statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Ved at anvende hjemmesiden accepterer du denne brug af cookies i overenstemmelse med vores privatlivspolitik.
OK